Body: 

MYRIDE VX

Body: 

Jelöljön ki egy videót, indítsa el, és irányítsa kedve szerint. Tegye mindezt egy nagy kijelzőn a csoportos edzéseken vagy egy személyes kijelzőn az egyéni élmény fokozása érdekében.

Az edzők alkalmazásokkal fokozhatják az élő edzéseket, az edzőtermek pedig felhasználhatják az alkalmazásokat arra, hogy virtuális órákat adjanak online vagy egyedi igényekre szabva.

Image: 
MyRide Group Training

Title: 
GYAKORLATILAG MINDEN LEHETSÉGES

Body: 

Az edzők alkalmazásokkal fokozhatják az élő edzéseket, az edzőtermek pedig felhasználhatják az alkalmazásokat arra, hogy virtuális órákat adjanak online vagy egyedi igényekre szabva. Még soha nem volt ennyire egyszerű egyre több embert, egyre sűrűbben bevonzani az edzőterembe.

 

 

 

Image: 
ICG MyRide VX Tablet

Title: 
LELKESÍTSE ÉS TÁMOGASSA MINDEN VENDÉGÉT!

Body: 

Lelkesítse és támogassa minden vendégét – kezdőktől a haladókig – a valaha megalkotott legelismertebb teremkerékpárral, amely Myride VX útmutatóval és mérővel van felszerelve céljaik elérése érdekében.

 

 

 

 

Body: 

KIEMELT MYRIDE-ALKALMAZÁSOK

Image: 
ICG MyRide Live

Title: 
MYRIDE+ LIVE

Body: 

Felhasználás: csoportos edzés

A világ első alkalmazása, amely videóval fokozza az elő teremkerékpározás élményét. Az ICG úttörőnek számító szimulációs, interakciós és telejelenlét (SIT) alapú oktatási módszerei hozzájárulnak, hogy a felhasználó jobb eredményeket érjen el, és még nagyobb élmény legyen számára a sportolás.

 

 

Image: 

Title: 
MYRIDE STUDIO COACH

Body: 

Felhasználás: csoportos és egyéni edzés

Lebilincselő képernyőn megjelenített edzések, melyek eredményeket hoznak. A világszínvonalú útmutatásoknak és az energikus zenéknek köszönhetően a kerékpározók fittebbek, gyorsabbak és erősebbek lesznek. A három különböző programformátum minden felhasználó igényét kielégíti.

 

 

Image: 

Title: 
MYRIDE TOUR COACH

Body: 

Felhasználás: csoportos és egyéni edzés

Terepközpontú filmek a világ minden részéről zenével és hallható edzői utasításokkal az élvezetes, de kemény edzésekért. A sebesség függvényében változó mozgókép magával ragadó és lebilincselő.

 

 

 

 

 

Image: 

Title: 
MYRIDE WORLD VIEW

Body: 

Felhasználás: egyéni edzés

A vendégei szeretik az óráit, de olykor arra vágynak, hogy szabadon, felügyelet, zene és minden figyelemelterelő dolog nélkül, gyönyörű látvánnyal a szemük előtt kerékpározhassanak. Ha a vendégei nem tudnak útra kelni vagy terepre kimenni, ott van nekik a World View.

 

 

 

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?